OM OSS

Vi har mer än 10 års erfarenhet i designbranschen. Vi rekryterar endast ambitiösa designers och IT-proffs med utbildning från de bästa design- och tekniska högskolor och med arbetserfarenhet från erkända reklambyråer. Hög kvalitet i arbetet och professionalism är våra prioriteringar, det är därför vi bara väljer de bästa av de bästa för jobbet.

Kontakta oss gärna om du har frågor som rör design och webbdesign. Vi blir alltid glada att ge dig professionella råd och hjälpa dig att nå ditt marknadsföringsmål.


VÅRT TEAM
Elena Krivovyaz
VD

Jobbade som journalist och tidningsredaktör i Moskva, frilansade som skribent för tiotals berömda varumärken. Men under tiden växte tankar och visioner fram om att bygga upp en egen verksamhet. Nu känns det extra roligt att delta i den kreativa processen tillsammans med illustratörer, designers och webbutvecklare. På sin fritid målar hon landskap, lyssnar på technomusik och drömmer om att åka till Thailand. När det blir lite mindre jobb med företaget, kanske.

DARIA BEREZHKOVA
AD

Jobbade som designer och art director i Moskva, på bl.a. Vogue, Marie Claire och företagstidningar. Har egen verksamhet och jobbar som frilansare i Stockholm. Jobbar mest med logotyper, webbsidor och grafiska profil, men gärna med allt som kräver kreativitet och fantasi.

facebook Gilla oss på Facebook

Årets Nyföretagare i Huddinge 2015
Medlem i  
Stolt samarbetspartner Nyföretagarcentrum Botkyrka-Huddinge

GOLDFISH DESIGN • 073-706-9966 • Vårby allé 18, 143 40 Vårby, Stockholms län