TJÄNSTER

VAD VI GÖR

Grafisk Design
I dagens konkurrensutsatta miljö och utbud av varumärken är det design som är en av de mest effektiva sätten att stå ut och locka till sig rätt målgrupp. Speciellt om det är en minnesvärd design med god kvalitet. Vi erbjuder dig unika och kreativa lösningar när det gäller utformningen av din produkt.

När du väljer en visuell idé för din produkt, styrs vi av ett antal parametrar:

  • Dina behov
  • De mål som du vill nå
  • Information om målgruppen
  • Relevanta designtrender
  • Vår erfarenhet och professionalism

Det är därför du gör rätt val om du vänder dig till oss.

Ditt företags identitet, eller grafiska profil, är ovärderlig när det gäller att nå dina kunder och för att skapa ett varumärke. Oavsett vilka produkter eller tjänster du erbjuder dina kunder, kommer den visuella uppfattningen av produkten spela en viktig roll. Vi hjälper dig att skapa en unik bild av ditt företag så att du säkrar den rätta målgruppen och uppnår dina mål framgångsrikt. Tack vare att vi utvecklar ett helhetskoncept för din företagsidentitet kommer du att märkas och bli ihågkommen.


Layout
Vi gör design och layout för trycksaker och reklammaterial till hög kvalité. Det kan vara allt från små till omfattande material, såsom broschyrer, kataloger, magasin mm.


Förpackningsdesign
Ljusa och eleganta förpackningar som väcker uppmärksamhet och skiljer din produkt från de andra, originell skyltning eller snygga skyltfönster – alla dessa uppgifter kan du överlåta till oss utan tvekan.


Webbdesign
I en tid präglad av snabb utveckling av internetteknik, kan god och funktionell design vara kostsam. Men vi gör webbdesign av god kvalité tillgänglig för fler företag. Behöver du en hemsida som kommer att vara ett effektivt säljverktyg och ett sätt att locka den lojala publiken? Ni kar kommit till rätt ställe.


Copywriting
En god design räcker inte alltid för att nå kunden, budskapet behöver ofta kompletteras med en bra text. Vi hjälper dig med texter av olika slag: informerande, underhållande, säljande texter. Vi skriver texter för reklambroschyrer, pressmeddelanden, presentationsmaterial för din hemsida och mycket mer.


Årets Nyföretagare i Huddinge 2015
Medlem i  
Stolt samarbetspartner Nyföretagarcentrum Botkyrka-Huddinge

GOLDFISH DESIGN • 073-706-9966 • Vårby allé 18, 143 40 Vårby, Stockholms län