PORTFÖLJ
INRUM
Responsiv hemsida i Wordpress
Inrum ville ha en ny hemsida som ger en varm och personlig känsla, tydliggör deras arbetsfilosofi samt är tydlig och lättnavigerad. Hemsidan är även mobilanpassad.
Inrum skapar kreativa miljöer med inredning för hemmiljö och offentligmiljö som är speciellt anpassade och formade utifrån funktionalitet, design och trivsel. Besök hemsidan här.PORTFÖLJ
PETTERS UNDERWEAR
Logodesign & Responsiv hemsida
Här önskade kunden en hemsida som skulle kännas modern och tilltala unga män, det skulle vara lättnavigerad och lätt tillgänglig för besökaren. Hemsidan är också mobilanpassad.
Petters Underwear är ett nytt varumärke för män som tillverkar och designar snygga och sköna underkläder för män med god kvalitet. Besök hemsidan här.PORTFÖLJ
MT ENTREPRENAD
Responsiv hemsida, Identitet
Här har vi skapat grafisk profil, logotype samt en hemsida. För MT Entreprenad var det viktigt att spegla deras värnande om miljön och att arbetet styrs efter hänsyn till det. Samt att hemsidan skulle kännas lockande och tydlig.
MT Entreprenad är ett företag som är specialiserade inom trädgårdsarbete och skötsel av mark och fastighet. Besök hemsidanhär.PORTFÖLJ
LISA WILDARE
Responsive Wordpress site
Vi skapade en sajt för modellen och fotografen Lisa Wildare, som har sin bas i Stockholm. För henne var det viktigt att intrycket skulle vara proffsigt, och att hennes arbete som modell och hennes fotografiska verk skulle presenteras på ett attraktivt och imponerande vis. Besök hemsidan här.


PORTFÖLJ
GIDSTOCKHOLM
Logodesign & Responsiv hemsida i Wordpress
GidStockholm, ett företag som organiserar turer till resmålet Stockholm. För kunden var det av vikt att skapa känsla av tillit, lyfta fram deras olika turer och program samt vara lättnavigerad och tydlig. Sajten skulle också direkt ge en visuell känsla av vad som är speciellt med Stockholm. Besök hemsidan här.PORTFÖLJ
TANIKO
Identitet och logodesign
Taniko tillverkar och säljer hårtoffsar. Kunden önskade att designen skulle tilltala personer som idrottar och efterfrågade en kreativ och unik logotype.


PORTFÖLJ
TVS COOKWARE
Responsiv Hemsida i Wordpress
Kunden ville ha en ny hemsida, anpassad för att attrahera kunder på den ryska och internationella marknaden. Sajten skulle tydligt framhäva samarbetet med kända designers, och visa att deras produkt är av god kvalitet och av stilfull design. Samt att detta förgyller matlagningsupplevelsen. Det var viktigt att locka användaren att klicka sig vidare på sajten och därför införde vi dynamiska länkar. Hemsidan är också mobilanpassad. Besök hemsidan här.


PORTFÖLJ
WEBBSIDOR
TRYCK
IDENTITET
FÖRPACKNING


Årets Nyföretagare i Huddinge 2015
Medlem i  
Stolt samarbetspartner Nyföretagarcentrum Botkyrka-Huddinge

GOLDFISH DESIGN • 073-706-9966 • Vårby allé 18, 143 40 Vårby, Stockholms län